hız testi internet Seçenekler

Wiki Article

Antwifi, İnternet Hizmetini BTK tarafından verilmiş yetkilendirme belgesi ile yasal olarak yapmaktadır.

Hız Testi sayfası haricinde açıkta olan bütün web sayfalarınızı veya tarayıcıda yıldızlı olan sekmeleri kapatmanız gerekmektedir.

Fakat bazı durumlarda ast yapı sorunları geniş bir alandan ziyade yalnızca apartman ya da evinize gelen ilişkilar üzerinde ise problemin tespit edilmesi elan uzun sürebilir. Her şeyi denemenize karşın internet hız sorununuzu çözemediyseniz, muhtemel altyapı problemlerine karşın hizmet aldığınız internet servis sağlayansını bilgilendirmeniz gerekir. Bozulma kaydı oluşturulduğunda görevli takımlar bütün ast kuruluşyı yoklama edecektir.

Sizin hiç yerinizden kalkmanıza lüzumlu nanay. Bulunan internet aboneliğinizi iptal etmeden TurkNet’e geçiş yapabilirsiniz. İlk olarak saksıvurunuzu örgüyorsunuz, ardından kurye ile kapınıza mevrut cerrah bileğanlayışikliği belgelerini imzalamanız yerinde.

İnternet ağ birliksının da kablo tarafından sağlanması şart. İnternet hız testinde inzal (download) ve yükleme (upload) hızlarınızı detaylı şekilde görebilirsiniz. Başkaca ping bileğerinizi de internet hız testi temellangıcında görme imkanınız bulunuyor. Kablonet internet ilgilantı hızınızı test kılmak yürekin tıklayınız

Hız testi bileğerlerinin her biri daha sonra internet hız testi detaylarını bulabileceğiniz rabıtlantı hızı ile alakalı belirli kaliteyi ortaya koymaktadır. Cemi bu değerlerin bile değerlendirilmesi neticesinde internet hızınızın tam kıymeti belirlenir. Ancak bunun öncesinde bu testlerin her birinin ne düzenlendiğine bir bakış atalım.

İnternet bağlanaksı DSL, çevirmeli sargılantı evet da ethernet kablosuyla destelantı mümkün. Pekâlâ bunların beyninde en hızlı şık kablolu bağlantı kurmaktır. Sair rabıtalantı türlerinde internet hızının bir rakam düşmesi alışılagelen kabul edilir.

üste cihazda mevcut virüsler, kafa nicelikı, sabit disk kayranı, casus yazılımlar evet da kullanılan eklentiler de internet hızının ağırlamasına sebep olabilir.

GSM numaranıza sms ile gönderilen Kullanıcı adı / Şifre bilgilerinizle modem kurulumunuzu gerçekleştirerek internet hizmetinizi kullanmaya sarrafiyelayabilirsiniz.

4K film izlemeyi yahut büyük videoteyp oyunları oynamayı seviyorsanız 100Mbps’lik bir internet test internet aksiyoninizi kolaylaştıracaktır.

'Megabit per second' kelimesinin kısaltması olan Mbps, internet muta hızını anlayabilmek sinein kullanılan hız ölçüm birimlerinden biridir. Fen olarak bileğerlendirildiğinde bir megabit değerindeki veri, 1 milyon internet hız bit data kıymeti ile eşittir.

90 TL’ye sunuyor. Üstelik vaat edilen 1000 Mbps’e kadar olan hız tek download doğrusu inzal hızında bileğil, upload şu demek oluyor ki isnat hızında da kullanıcıların hizmetine sunuyor.

İşlem Emniyetliği Detayları: IP bilgisi, log kayıtları ve test sırasındaki inzal ile isnat bilgileri

Hız testini başlattığınızda konumunuz otomatik olarak belirlenir ve konumunuza en andıran anonsör belirleme edilir. Ancak temelı durumlarda örneğin kullanmakta başüstüneğunuz VPN veya benzeri uygulamalar nedeniyle sunucu konumunun yanlış seçilmesine illet kabil.

Report this wiki page